المقادير:
كوب جبنه موتزرلا
بقسماط
نصف كوب دقيق
كوب زيتون اسود
كوب لبن
كوب شيدر
الطريقه:
نضع الدقيق ونضع اللبن في وعاء علي نار ونقلب والجبنه الموتزرلا والجبنه الشيدر ونقلب الخليط والزيتون الاسود المقطع ونضع الخليط
نحضر البقسماط في طبق نقوم بعملها كور او اصابع ونضعها في بقسماط ثم نضعها في وعاء وندخلها الفريز لمده ساعه
بعد ما خرجها من الفريذر اضعها في الزيت السخن مش كتير عشان الجبنه ماتسحش
اضعها في طبق التقديم واقدمها مع الكاتشب
يارب تعجبكو وبالهنا والشيفا.